Lektion 79 EKIM Lad mig erkende problemet så det kan blive løst

Egoet tror vi har tonsvis af forskellige problemer der påkræver tonsvis af forskellige løsninger.

I virkeligheden har vi kun et eneste problem i følge Et Kursus i Mirakler, og det er vores tro på at vi er adskilt fra kilden. Vi ER skabt af skaberen i kærlighed og Kærlighed er vores naturlige arv, som der står allerede i Kursets introduktion.

Hvad kalder situationen på?

Kan vi ikke erkende at løsningen på problemet allerede er fundet, kan vi ikke erkende selve problemet.

Når som helst vi glemmer at vi er kærlighed, foretager vi os beslutninger der er ude af samklang med kærlighed. Vi behandler ikke os selv, andre mennesker, dyr og naturen i samklang med den Kærlighed vi alle ER. Og så opstår problemerne i hobetal.

“En lang række forskellige problemer synes at møde dig, og efterhånden som det ene løses, opstår det næste og det næste igen”. Hvad ville der ske, hvis du så på hver eneste problem og spurgte hvor er det jeg tror, jeg er adskilt fra Kærlighed her? Hvad ville kærlighed have mig til at fokusere på her? Hvad ville kærlighed have mig til at tænke, sige og gøre i denne situation? Hvor holder jeg tilgivelse tilbage?

Er dette et kald på kærlighed?

I dag er øvelsen:

“Lad dig ikke vildlede af problmernes form i dag. Når som helst der synes at opstå en eller anden vanskelighed, sig så hurtigt til dig selv:

“Lad mig erkende dette problem så det kan blive løst”

Forsøg derefter at give afkald på enhver dom om, hvad problemet er. Luk om muligt øjnene et øjeblik og spørg om hvad det er. Du vil blive hørt, og du vil blive svaret”.

 

Ps. Jeg tilbyder i disse hjemme-måneder telefoncoaching (ekstremt lav pris for coaching) som du kan læse om her, og kører 50% rabat på fem ugers online kursus “Du kan ikke hælde fra en tom kande”, (Under 500 kr for fem uger) hvor jeg bl.a. også taler om Et Kursus i Mirakler.

Du finder også meget gratis materiale her.

Corona tilbud online kursus