Coaching – Spørgsmål og Svar

Kunne du tænke dig at blive coachet af mig?

Her kan du læse mere om, hvordan det foregår.

coaching

Jeg holder foredrag, coacher og skriver – og af disse tre arbejdsområder er coaching det mest givende for mig, fordi det er det mest transformerende. Der er intet der gør mig gladere end personlig udvikling. 

Min hensigt er, at du føler dig tranformeret og løftet efter coaching. At du nemt kan genkende dine gamle uhensigtsmæssige mønstre, ved hvor de stammer fra – og har værktøjerne til at komme videre i den retning, du ønsker.

foelel

Jeg arbejder med energi, fordi alt hvad du gør, påvirker din energi – og din energi påvirker alt, hvad du gør. Hver dag skal der fyldes på de fire energi-tanke, med ritualer der begejsterer dig.

  1. Fysisk energi
  2. Følelsesmæssig energi
  3. Mental energi
  4. Spirituel energi

Læs mere i min bog mere energi

mere-ener

Hvorfor coaching over telefonen?

Fordi jeg kan holde priserne så lave, at alle kan være med ved at coache over telefonen og undgå transport tid mm. Og så oplever mine klienter, at det er trygt at sidde i sit eget hjem og slappe af i sofaen eller gå en tur i skoven med head sæt på, imens de bliver coachet. Personligt er jeg ekstrem auditiv, og er den bedste coach over tlf. da jeg her kan lukke ned for det visuelle og kinestetiske.

Vi aftaler en tid, hvor jeg ringer dig op.

Hvad hvis jeg har brug for at se dig rigtigt?

Flere af mine klienter vil gerne lige mødes en enkelt gang, og det kan sagtens lade sig gøre. En gang om året holder jeg et gratis foredrag i København for alle mine kunder. Og jeg inviterer dig også gerne med, når jeg skal holde et foredrag for en virksomhed i nærheden af dig. Har du behov for at kunne se mig, når vi taler, kan vi klare det over skype. Dog foretrækker jeg selv tlf.

Hvad koster det?

Jeg finder det utilfredsstillende at give en enkelt coaching, da det kræver mere at opleve en transformation. Derfor sælger jeg en pakke med fem gange. Du modtager først fakturaen på mail efter den første coaching, og ønsker du ikke mere, betaler du selvfølgelig kun for den ene gang, hvilket er 400,- + moms. prisen for fem timers coaching er 2000,- + moms. 

Hvor ofte skal jeg regne med at få coaching?

De fleste af mine klienter får en times coaching om måneden. Det passer normalt med, at du har god tid til at lave de øvelser, vi har aftalt, og mærke en ændring.

Hvordan forbereder jeg mig bedst til coaching?

Inden vores første coaching, vil jeg meget gerne modtage følgende på en mail fra dig:

Max 1/2 A4 side om dig selv + en liste med fem ting der giver dig energi i hverdagen og fem ting der frarøver dig energi. Det kan være små eller store ting lige fra “Det frarøver min energi at mine børn roder” til “Mit ægteskab frarøver min energi”.

Ud fra din liste har jeg et indtryk af, hvor vi skal sætte ind ved første coaching.

Inden hver coaching er det en god ide at have nogle spørgsmål klar til mig. Há evt en notesbog, hvor du i løbet af måneden skriver de ting ned, vi skal huske at arbejde med. Der opstår måske en svær situation på arbejder eller lign.

Coacher du par?

Ja, men ikke over telefonen. Jeg kommer ud til jer, og coachingen varer tre timer. Prisen er 2000,- + moms og evt udgifter i forbindelse med transport.

Kan jeg give coaching som en gave?

Det er vigtigt, at det er en selv der vælger at blive coachet, og derfor anbefaler jeg ikke, at du overrasker en med et gavekort med mindre de selv har talt om, at de kunne tænke sig det.

Hvad hvis jeg ønsker coaching, men ikke har penge?

Min hensigt er at gøre en forskel for dig der ønsker at arbejde med personlig udvikling. Selvfølgelig koster det noget af booke mig personligt, men jeg har også meget gratis materiale, du selv kan gå igang med.

foredragsholder

Her en liste over gratis ressourcer:

Peptalks

enerGitte TV

Min Youtube

Podcast iTunes

Facebook

Har du brug for at høre mere, er du meget velkommen til at ringe til mig på tlf 20 23 23 31 til en uforpligtende samtale.

For foredrag til din arbejdsplads, se mere her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

mail: gitte@koldtoft.dk

Tlf: 20 23 23 31