Freeze med Birger Hanzen og Wim Hof metoden

Wim Hof, hvem er det? Han er Hollænder og har en masse rekorder i at opholde sig i is koldt vand. Han har bevist at han er immun overfor sygdomsbakterier, når han praktiserer metoden, og at en gruppe helt utrænede mennesker kunne opnå det samme efter bare fire dages træning.

For et par uger siden blev jeg kontaktet af Birger Hanzen som har taget en instruktør uddannelse hos Wim Hof. Jeg foreslog ham, at jeg selv prøvede hans program af, inden vi gik i enerGitte tv studiet for at tale om det. Det var søndag og min veninde Sussi og jeg var på vej hjem til Birgers lejlighed i Søborg. Sussi spurgte: Hvad er det egentlig helt præcist vi skal? Jeg ved det ikke helt, men det er noget med at han har en kummefryser, vi skal ned i. Sussi brød ud i stor latter og sagde: Tror du ikke det er en idé at vi lige ringer til Rasmus og Jørgen og giver dem adressen. 

Birger var ofte syg og googlede derfor “Never sick again”. Her dukkede The Ice Man Wim Hof så op, og Birger tog en instruktør uddannelse hos ham. I dag underviser han selv i de teknikker der gjorde ham rask igen.

Få hele historien her del 1 af 2:

Del 2 af 2

Kunne du tænke dig at prøve kolde bade kombineret med vejrtrækningsøvelser, så kontakt Birger for mere information.

Kolde bade i fjorden
Min hund sidder tålmodigt og venter hver dag, imens jeg tager en iskold svømmetur i fjorden

Jeg kan anbefale det, og er blevet afhængig af mit daglige kolde brusebad, vejrtrækningsøvelserne og svømmeturen i fjorden. Min mand og datter har bemærket, hvor glad jeg er blevet, og jeg går rundt og synger og smiler hele tiden. Det er intet mindre end fantastisk.