Efter sygdom, stress og angst gav Et Kursus i Mirakler mening for Lykke

I det første af to programmer om Et Kursus i Mirakler taler vi om ego bevidsthed versus Kærlighedsbevidsthed.

Kun Kærlighed er virkelighed og frygt er en illusion.

Lykke taler om valget mellem at “tappe” ind i kærlighed eller frygt.

kærlighed og mirakler
Mirakler er en ændring i tanker fra frygt til kærlighed

Budskabet i Kurset er enkelt, men teksten er absolut ikke altid let at forstå, og her er ikke tale om “spiritualitet light”.

Lykke købte bogen i 2010 men den endte hurtigt på boghylden. Først efter stress og sygdom begyndte kurset at tale til Lykke og alt i bogen gav mening. Hun sad i fortvivlelse på sofaen og pludselig landede sætningerne: “Sygdom er ikke virkelig”. “Frygt er ikke virkelig”. “Kun Kærlighed er virkelig”. “Jeg ved ingenting”. Lykke tager fat i bogen igen og pludselig forstår hun alt i Kurset.

Målet med Kurset er ikke viden. Målet er fred. Og det er denne fred der er tydelig at mærke hos Lykke på trods af oplevelser med angst, sygdom og stress.

 

Lykke taler om at føle og acceptere det du har modstand på istedet for at flygte fra det. Velvidende at det ikke er virkeligt.

Tak fordi du så med.

Ønsker du mere, vil jeg på det varmeste invitere dig ind på Lykkes Youtube kanal, hvor du også kan stille spørgsmål om hvordan du kan bruge Kurset.

På Facebook finder du min gruppe side som er Et Kursus i Mirakler.

I min bog Mere energi finder du et kap om Spiritualitet og Et Kursus i Mirakler. Du får Mere energi bogen som lydbog, når du skriver dig på mit nyhedsbrev på Koldtoft.dk nederst.