E-bog Værktøjer og tips til Personlig udvikling

Når jeg har holdt foredrag, ønsker jeg altid at gå endnu mere i dybden med emnerne, end jeg kan nå på en til to timer. Derfor sender jeg link til min e-bog til deltagerne dagen efter, så de selv kan arbejde videre.

Jeg har skabt e-bogen, så du let kan slå op på det emne du vil arbejde på og have tips til. F.eks Håndtér frygt, overspringshandlinger, kommunikation, at blive hørt, når du er ked osv. Under hvert emne finder du yderligere videoer, hvor jeg giver tips indenfor det enkelte emne.

Engageret publikum
Som underviser er din vigtigste opgave at engagere og underholde medarbejderne
Foredragsholder
Det handler om at formidle emnerne så simpelt, så vi kan huske dem, når vi skal bruge dem

Den gode medarbejder mestrer tre områder.

  1. Faglighed.
  2. Sociale kompetencer
  3. Personlig lederskab

Fagligheden handler om den specifikke viden og kunnen du som medarbejder skal besidde for at mestre dit job.

De sociale kompetencer handler om den energi du spreder, når du træder ind i et lokale. Om du er let at omgåes. Om du er god til at kommunikere venligt og klart. Om du kan sætte grænser på en positiv måde.

Dit personlige lederskab handler om din evne til både tidsstyring, energistyring og det at sætte sig mål og nå dem. At kunne motivere dig selv og skabe selvtillid ved bevidst at styrke dit indre og ydre publikum.

Ønsker du personlig Coaching over tlf. er du velkommen til at kontakte mig direkte på tlf. 20 23 23 31.

Foredragsholder selvtillid
Dit indre publikum giver positiv feedback, når du forbereder dig grundigt og leverer.

Klik her for Værktøjsbogen for Personlig udvikling.

Ønsker I at få mig ud til jeres arbejdsplads igen, tilbyder jeg flere 1 dags kurser om kommunikation, Coachng, motivation, selvtillid og energi-styring. Jeg kontaktes direkte på 20 23 23 31. Inden foredraget eller kurset holder vi et møde, hvor jeg lærer jer og jeres udfordringer godt at kende.

Her et lille klip fra et af mine foredrag “Boost din selvtillid – Præstér bedre”

Tak for at du læste, lyttede og så med.