Uge 27 Bliv stille og lad dig være en kanal til dit Vision Board

Du har måske set filmen “The Secret” der handler om at manifestere.

Billedresultat for energitte pernille zawadzka

I dagens episode af energitte, taler jeg med den insprerende Pernille Zawadzka om, hvordan du laver et vision board, der virker. Pernille fortæller, at et Vision board er et fokus værktøj.

Jeg kommer til at tænke på Wayne Dyers ord: “Du får det, du fokuserer på, uanset om du vil have det eller ej”. 

Det handler nemlig om mere end at klippe og klistre. Det handler om at være stille, og gøre dig selv til en kanal, hvor din sandhed strømmer igennem dig – og ud på dit vision board.

Du kan også fokusere via at skrive historier om, hvordan du ønsker dit liv. Eller du kan indtale lydfiler. Pernille fortæller, at hun formulerer sine ønsker i datid. “Tak for den fantastiske fest jeg havde med de inspirerende og skønne kvinder”. Når du taler som om det allerede er sket, er du ikke sepereret fra det, du ønsker. Du ved “Its already done”.

Billedresultat for it's already done

Pernille kommer med et eksempel på, at vi sommetider tror, at vi ved, hvad vi ønsker, men ofte er vi ikke stille nok til at lytte til SANDHEDEN. Pernille har f.eks. et billede af en kvinde der går på en eksotisk strand, og det kom ikke til at ske i 2017, da året handlede mere om at komme hjem for hende. Hjem til et nyt liv – ikke ud i verden efter et nyt liv.

Pernille spørger:

Hvem vil jeg være?

Hvad vil jeg gøre?

Hvad vil jeg gerne have?

Det sidste spørgsmål om, hvad du vil have fylder ofte ikke så meget, når først du åbner op for at lade din sandhed strømme igennem. det handler sjældent om at livet bliver bedre af materialistiske ting.

36449453_1756759474416397_3401166356681326592_o

Her et vision board jeg lavede for fem år siden. Tror jeg ville have godt af at være mere stille næste gang. Måske vil det så ikke blive så proppet.

Se episoden her

Del gerne din erfaring med vision boards.

Mere inspiration

Pernille Zawadzka hjemmeside

Gratis foredrag 17 Aug Tilmelding her

Foredrag

Coaching