Uanset spørgsmålet, er kærlighed svaret

Sommetider har jeg en samtale på enerGitte TV, hvor jeg ved, allerede under samtalen, at jeg kommer til at lytte til epiosden flere gange. Jeg har endda skrevet nogle noter under videoen, fordi Kiers kom med så mange guldkorn, der ræssonerede med min opfattelse af sandheden om sundheden.

(Vil du vide mere om et emne, kan du klikke på links i teksten på denne blog)

Se eller lyt til Del 2 af min samtale med Dennis Kjærsgaard (Ren Solskin) om Cannabis, CBD olie, helbred og kærlighed.  Her i del 2 kommer vi endnu dybere ned i, hvad sandt helbred er. Som Kiers siger, så skal ingen tro på noget af det han siger. Han ved i følge sig selv ingenting, men kan blot dele sin egen oplevelse. Du kan Se del 1 her. og del 2 her under:

Mine Noter

Dis-ease kommer af en modstand af hvem vi virkelig er. På et område er der fravær af kærlighed indeni os.

Smerten fortæller os om manglende kærlighed til os selv, og vi bruger så stimulanser til at undertrykke denne smerte.

En depression er en kæmpe gave, hvis vi forstår, hvordan den skal pakkes op. Mange smerter er læremestre, og når vi har modstand mod læremesteren, så lider vi. Jeg har lavet en lille peptalk om smerte som læremester her.

Kiers ændrede sin kost, men i sidste ende tror han ikke, at en enkelt metode er svaret. “Cannabis is not the answer”. Du er svaret. Kærlighed er svaret. Uanset spørgsmålet, er kærlighed altid svaret, for man er selv spørgsmålet.

Ikke at gøre mad til underholdning, men i højere grad at se mad som brændstof.

Noget af det tungeste at spise er kød, da det er forbundet med liv og død.

Frugt er over liv og død. Kernerne giver et nut træ eller busk og det giver igen mere frugt. Frugt føder sig selv.

Vinterbadning er med til at hjælpe med at komme ned i kroppen. Når du hopper i det kolde vand, tænker du ikke på fortid og fremtid.

Healing er ikke at undgå smerte, men at gå igennem smerten.

Når du viser dig selv, at du er villig til at gå igennem en smerte der er god for dig, (Som f.eks vinterbadning) så vil det også ruste dig til at gå igennem  en masse andre smerter, som også kan være følelsesmæssige.

Naturlig forandring kommer den dag, hvor smerten ved at blive hvor du er, er større end smerten ved forandringen.

At være autentisk er det vigtigste værktøj.

Du mister ikke nogle mennesker ved at være autentisk, du slipper af med dem. De er i dit liv på et falsk mandat, da de ikke er blevet forelsket i den du autentisk er, men i en rolle.

Summa summarum

Mit take away fra mine samtaler med Kiers er, at jeg er ren kærlighed, og jeg kan bruge de værktøjer jeg føler for at bruge, til at give slip på alt det, der ikke er kærlighed. At helbred er at tillade det hele at være i nuet uden modstand. Og det øver jeg mig netop på hver dag. 🙂