Hvad siger Kurset om Tilgivelse?

Tilgivelse er ikke let, da egoet vil have ret. Men den gode nyhed er, at du ikke behøver at vide, hvordan du tilgiver. Du skal blot være villig til at kunne tilgive, og et mirakel vil træde ind. Hvorfor? Fordi “Et Kursus i Mirakler” siger, at det eneste der skal til for at skabe et mirakel, er din mindste villlighed. Når du er villig til at tilgive, er du villig til at bevæge dig fra frygt til kærlighed.

Mantra

“Jeg er villig til at kunne tilgive”

Tilgivelse Et Kursus i Mirakler

Coaching

Tilgivelse giver absolut ingen mening for dit ego, og kan derfor føles som en umulig opgave. Egoet vil nemlig holde fast i tanken om adskillelse, ret og uret. Sjælen er derimod ren helhed og fred.

Vil du helst have ret eller have fred?

Hvis du har svært ved at tilgive, er det helt ok. Sig blot ordene: “Jeg er villig til at kunne tilgive”.

Det eneste der nogensinde har været virkeligt mellem dig og den person du nu vil tilgive, er de gange der har været udtryk for kærlighed i jeres relation. Alle uoverensstemmelser er udtryk for frygt, og frygt er en illusion.

At du er villig til at tilgive betyder ikke nødvendigvis, at du inviterer personen over til kaffe, og I nu skal være bedste venner. Og heller ikke nødvendigvis at du billiger det det anden gjorde, og accepterer at det bliver gjort igen imod dig. Det betyder blot, at du nu ser personen for det personen i virkeligheden er – nemlig ren kærlighed. Du smider den tunge rygsæk ,du har båret rundt på. Du giver ikke længere end anden persons ego lov til at kidnappe dit ego, du vælger frihed og lethed.

Tilgivelse Med Et Kursus i Mirakler
Tilgivelse handler om at vågne op og indse at du lever i et mareridt af frygt. Du er villig til at vågne fra den drøm og leve i virkeligheden, som er ren kærlighed.

Et Kursus i Mirakler

Kurset lærer os, at alt hvad vi har brug for at tilgive, er de illusioner vi har haft om andre. Den virkelige verden opnås ved tilgivelse af den gamle verden, som du dengang så uden tilgivelse. Det du ser i din nye verden, hvor du har tilgivet, er den virkelige verden i al dens skønhed.

Ønsker du personlig coaching?

Pris for fem gange tlf Coaching er 2.000,- + moms. Du er velkommen til at ringe og høre mere på tlf. 20 23 23 31

I enerGitte TV taler Pernille Anthony og jeg bl.a. også om tilgivelse med udgangspunkt i Et Kursus i Mirakler.

Du er også velkommen til at lytte til mine samler med Kisser Paludan og Mannah Guldager i følgende podcasts:

Soul Talk

Lyden af et bedre liv

Tak for at du læser med.

På Facebook siden Et Kursus i Mirakler har jeg meget mere til dig.