Sådan skaber du et mirakel på under 3 minutter

Du er selv et mirakel, og du kan derfor let som ingenting skabe et mirakel.

Du har brug for et mirakel, og det skal være NU!

I dag lærer du via 3 simple trin, hvordan du går fra blokering til mirakel på under tre minutter. Det er ikke svært, men det er måske en hel ny måde at tænke på i forhold til de problemer du oplever. En lettere og mere effektiv måde.

Et Kursus i Mirakler er en bog (et selvstudie) med 365 lektioner der alle handler om at skrælle ego lagene af, og komme “hjem” til din sande essens.

Kursets mål er ikke at lære dig kærligheden mening, for den kan ikke læres. Målet er at lære dig, hvordan du opløser de blokeringer egoet har lavet for kærligheden. En kærlighed der er din naturlige arv.

Tænker du i samklang med Ånd eller Krop?
Tænker du i samklang med Ånd eller Krop?

Så et mirakel er intet andet end en ædring fra ego til essens. Fra frygt til kærlighed. Fra problem til forløsning.

Det er en indre ændring i dine tanker og i den forstand er hele “Et Kursus i mirakler” et mentalt kursus. Et kursus i at korrigere dine tanker fra illusion tilbage til sandheden. Illusionen er det mareridt af frygt, du oplever som virkeligt, men som blot er et mareridt, du kan vækkke dig selv fra. Virkeligheden er eviggyldig kærlighed.

Når du står i mudder til anklerne, taljen eller halsen har du hverken tid eller overskud til at sætte dig ned med en tyk bog. Du skal helst vide, hvordan du skaber et mirakel her og nu.

Den gode nyhed er, at der ikke er nogle sværhedgrader i mirakler. Det betyder, at du bruger samme fremgangsmåde om du står med et lille eller stort problem.

lethed
Hvad vil jeg gøre for at lette, lindre eller løfte?

Sådan skaber du et mirakel:

Step 1: Tilladelse

Kurset siger at du skal se på korsfæstelsen og dvæle ved opstandelsen, når du skal åbne dig for et mirakel. Altså skal du se på dit problem, din modstand, din smerte lige nu. Tillad enhver negativ tanke du oplever uden selvkritik. Du har det som du har det, og det kan du ikke gøre for. Bare iagttag tankerne og dine kropsfornemmelser et minuts tid.

Step 2: Villighed

Det eneste der er brug for til at skabe et mirakel er din mindste villighed. Nu siger du til dig selv: Jeg er villig til at ser denne situation eller person på en ny måde. Svaret på hvordan den nye kærlige måde at se situationen på vil komme til dig helt automatisk. Pres ikke dig selv for svar. Måske vil svaret komme med det samme, måske om en dag eller uge.

Step 3: Lethed

Nu minder du dig selv om at alle store resultater ikke er andet end tusindevis af bitte små skridt. Du behøver ikke at rumme det hele i tankerne på en gang. Bare ha fokus på det næste rette skridt. Hvilket lille skridt kan du tage nu for at lette, lindre eller løfte den situation du oplever lige nu?

Husk at mirakler forekommer naturligt som udtryk for kærlighed. Hvordan vil du udtrykke din kærlighed for dig selv og andre i dag?

Tak for at du læste med.

Vil du have mere?

Jeg tilbyder foredrag, kurser og en til en telefon coaching. Ring og hør nærmere på tlf. 20 23 23 31.

Se også Koldtoft.dk forside 

Vil du se gratis TV om Et Kursus i Mirakler og andre emner indenfor personlig udvikling og spiritualitet?

Så tjek mit online tv show enerGitte ud her

For korte motivations videoer kan du se Peptalk, hvor jeg bl.a. også har en video om, hvordan du skaber et mirakel.