Mirakler

Mirakler

Mantra

“Jeg er villig til at ændre mine tanker fra frygt til kærlighed”.

Coaching

Når du oplever modstand, så bed om et mirakel.

Tænk på den situation du ønsker at komme væk fra, den uoverensstemmelse du ønsker at løse, det problem du ønsker svar på, og gentag sætningen: “Jeg er villig til at se dette på en anden måde”  tre gange

Fortsæt din dag velvidende at et kærligt svar lander når som helst. Det kan være en tanke der pludselig opstår i brusebadet, en artikel du læser, eller en ven der sender en motiverende youtube video. Du behøver ikke at spekulere over, hvordan svaret kommer til dig, du skal blot leve i mantraet “Jeg er villig til at se dette på en anden måde” .

kærlighed og mirakler
Mirakler er en ændring i tanker fra frygt til kærlighed

Et Kursus i Mirakler

Når vi beder om et mirakel, beder vi om hjælp til at ændre tankerne fra at være ego baseret til kærlighedsbaseret. Mirakler er tanker, og en indre ændring af vores tanker fra frygt til kærlighed. Magi er noget udenfor os selv, der beror på at nogle eller noget skal ændre sig, så vi får det bedre. Magi hører til på egoets plan. Mirakler er en indre ændrig i din opfattelse af det du ser i den ydre verden. En indre ændrig fra frygt til kærlighed.Mirakler repræsenterer frihed fra frygt og dermed frihed fra egoet. Et Mirakel er en katalysator, der opløser fejlagtig opfattelse og organiserer den korrekt. Mirakler er et skift fra vandret til lodret opfattelse.

Mere inspiration

Jeg tilbyder en til en Coaching over tlf. Et klippekort på fem timer koster 2.000,- + moms og er gyldigt i 12 måneder. Ring gerne og hør nærmere på tlf. 20 23 23 31.