Min krop er et indlæringsredskab for mit sind

Et indlæringsredskab. Hvad betyder det?

I min optik kommunikerer kroppen til mig via smerte og velvære. Når den føles godt, er det fordi mit sind er på rette spor. Jeg gør kun de ting der løfter mine vibrationer – og det er lige fra den mad jeg spiser, til den motion jeg dyrker, og de mennesker jeg vælger at være sammen med. Når den gør ondt, er det fordi mit sind har været ude af samklang med mit højeste gode. Jeg har måske presset mig selv, mere end jeg har lyst til. Måske har jeg spist forarbejdet mad og ikke prioriteret nok alene tid i naturen. Måske har jeg gjort noget, af frygt for at “de andre” ikke kunne lide mig. Måske har jeg holdt et foredrag, hvor jeg har været bange for “dommen” fra tilhørene.

children-788782_960_720

Kap 2 Mirakelarbejdernes funktion

“Kun sindet kan skabe”

“Kroppen eksisterer ikke, undtagen som et indlæringsredskab for sindet”

“Som et indlæringsredskab følger kroppen blot eleven”

“Kun sindet er istand til at blive oplyst”

“Næstekærlighed er en måde at opfatte en andens fuldkommenhed på”

Når jeg coacher, er jeg istand til at opfatte den jeg coacher som fuldkommen. Jeg ser ikke personen som en med mangler, eller en med noget der skal fikses. Jeg ser en person der allerede er hel, og sammen guider vi – via spørgsmål – tilbage til denne fuldkommenhed. Vi arbejder med at fjerne de lag af frygt der ikke ER personen. Vi booster selvtilliden og selvværdet.

Arbejdsbog for studerende Lektion 13: En meningsløs verden vækker frygt

En meningsløs verden vækker frygt
En meningsløs verden vækker frygt

“Hvis du er bange, er det sikkert at du vil tillægge verden egenskaber den ikke har”

Billedresultat for nothing to fear

Hvad tilbyder jeg ellers?

Foredrag

Et dags kurser via MBK og Teknologisk Institut

Coaching

2019 Coaching Uddannelse Vil du gerne have mere information, så send mig en mail til gitte@koldtoft.dk eller skriv dig på mit nyhedsbrev nederst på Koldtoft.dk