Genvej til overskud – Drik vand på tom mave

Hvad sker der, når du drikker vand på tom mave? Se video

Det er det nemmeste du nogensinde har gjort for at skabe overskud – og så er det endda gratis. Tre gode grunde til at dyrke vandterapi. Sådan gør du:

Vand på tom mave
Vand på tom mave har flere sundhedsfremmende fordele

 

Jeg vil invitere dig til at forsøge følgende simple “Skab overskud” eksperiment i en måned:

Du har 1/2 liter vand stående på dit natbord, og det første du gør, når du slår øjnene op om morgenen er at drikke den. Kan du drikke 1 hel liter, så gør endelig det, men 1/2 liter er også super og måske mere realistisk til at starte med.

Vand på natbordet
En kande vand på natbordet. Easy done!

Nu går du i bad, gør dig i stand og ordner alle de ting du skal om morgenen, og tidligst 20 minutter efter du har drukket vandet, spiser du morgenmad. Vil du fremme fordøjelsen og booste energien endu mere kan du nøjes med at spise frugt hele formiddagen. (Se video her “Frygt ikke frugt”)

Drik vand citat
Hemmeligheden er, at du skal drikke vandet 20 Minutter inden du spiser

Hvorfor denne vane?

Når du kender dit hvorfor, bliver dit hvordan langt nemmere.

  • Du fremmer din fordøjelse og detoxer. (Og, Lets face it…Det er meget rart at have klaret de større toiletbesøg hjemmefra). Det er nemmere for kroppen at skylle igennem for affaldsstoffer og gøre “hovedrent i krogene”, når det foregår på tom mave.
  • Du vil mærke større mental klarhed hele formiddagen og måske endda undgå hovedpine.
  • Du vil hydrere din hud bedre end nogen dyre lotions kan.

Det vigtigste er lige nu at få indarbejdet vanen med 1/2 liter vand hver morgen. Er du den ambitiøse type kan du begynde at stille mobil alarmen til 1/2 time før frokost og drikke endnu 1/2 liter vand der. Det er nemlig langt bedre for fordøjelsen at hydrere din krop 30 minutter inden du spiser, end imens du spiser.

Vand fremmer fordøjelsen WC
Glem alt om afføringspiller med alverdens bivirkninger. Drik istedet vand på tom mave.
Mental energi mand svæver
Drik vand på tom mave for bedre evne til at fokusere
pæn og ung glat hud
Tag et før og efter billede af din ansigtshud, og se forskellen i løbet af 30 dage med vand på tom mave

Vil du have endnu flere gode grunde?

Alle kroppens vitale organer har brug for vand for at fungere optimalt.

Ca. 90% af hjernen er vand. Ca 80 % af blodet er vand. Ca. 75% af musklerne er vand.

Du kommer lettere af med din afføring, hvilket fremmer detox og øger din energi.

Da du fordøjer din mad lettere, er det en god hjælper til at fremme vægttab (Du skal dog altid forbrænde flere kalorier, end du indtager, hvis du vil tabe dig)

Japansk vand terapi
Vidste du, at vandterapi er en ekstrem populær trend i Japan?

Vandterapi

Japanerne har gjort det til en trend at drikke vand på tom mave, og de kalder det endda “Vandterapi”. Et begreb der er godkendt af (JMA) Japan Medical Association, da vand på tom mave har vist sig godt mod hovedpiner, hjertekar sygdomme, gigt, fedme, astma, nyresygdomme, urinvejsinfektioner, forstoppelser, øjenlidelser og endda kræft. Om vand på tom mave er nok til at kurrere alle disse sygdomme og ubalancer i kroppen er jeg dog personligt skeptisk overfor. Men vand kan absolut noget. Hvis man er typen der ikke bare ønsker at dyppe tærene, men at tage et hovedspring og køre “Vand på tom mave” princippet helt ud til ekstremerne, så kan en vandfaste måske friste. Her har jeg stor respekt for de videnskabelige undersøgelser “True North” i Californien har foretaget i forhold til at sænke blodtryk med vandfaste.

wordswag_1551095031998

Summa summarum

Det er nemt, gratis og giver resultater. Giv det 30 dages forsøg og mærk på egen krop og sind, hvor meget du booster dit velvære ved at drikke 1/2 – 1 hel liter vand som det første, når du vågner om morgenen.

For mere inspiration

Ønsker I et foredrag til jeres arbejdsplads om at skabe overskud og arbejdsglæde? Så ring gerne direkte til mig for at høre mere. Tlf. 20 23 23 31