Undgå overspringshandlinger med “Tæl ned fra fem metoden” – VLR radio – lyt her

Undgå overspringshandlinger ved at tælle ned fra fem. Ja, så simpelt er det.

Giv metoden 14 dage og jeg garanterer dig, at din effektivitet boostes for vildt.

Pernille interviewede ildsjæle hver dag i morgenradio i en måned, og jeg var så heldig, at være blandt en af de foredragsholdere, forfattere og coaches hun gerne ville høre fra.

Lyt med her under:

Går der længere tid end 5 sekunder fra du får en positiv indskydelse, til at du skrider til handling, så er der alt for stor sandsynlighed for, at du ikke får det gjort.

Du kender det sikkert. Du har en indskydelse der siger: Få nu sendt den mail… Men så går dit indre sludrechattol igang med at komme med en masse årsager til, at du fortjener at foretage dig noget mere behageligt lige nu. Noget hvor du ikke risikerer at blive afvist, eller noget der ikke kræver så meget.

Eller indskydelsen siger: Tag nu de kondisko på og gå en tur. Hvis du ikke går ud og tager skoene på, inden du har talt ned fra fem, så går det mentale spin igang og siger: Du er så træt, så smid dig foran tv med en pose slik istedet.

Problemet er bare, at udskyder du opgaverne til senere, (Eller de ting du ikke gider, men er gode for dig på den lange bane) så bliver de lette opgaver pludselig svære, og de svære opgaver du udskyder bliver endnu sværere.

Overspringshandlinger er simple at undgå
Fra du får en positiv mental indskydelse og til du tager action på den, må der max gå fem sekunder

Kunne du tænke dig en hel kursusdag, hvor vi går i dybden med at skabe overskud, blive mere effektive og undgå overspringshandlinger?

MBK Kurser Skab Overskud: Klik her

Teknologisk Instituts kursus Boost din selvtillid: Klik her

Foredrag til din arbejdsplads: Klik her