Lektion 6 Jeg er urolig fordi

Lektion 5: “Jeg er urolig fordi jeg ser noget der ikke er der”

Mine tanker: 

Uanset om jeg står i mudder til anklerne, knæene, taljen eller halsen, så minder jeg mig selv om at mudder ikke findes. Det eneste der findes er kærlighed, alt andet er blot en illusion. Jeg tror, at jeg er ked og frustreret på grund af migræne, men i virkeligheden er jeg ked og frustreret på grund af min illusion om at være seperat fra velvære.

Et Kursus I Mirakler lektion 6
Jeg tror jeg er urolig, på grund af mit problem. I virkeligheden føler jeg mig urolig, fordi jeg tror på illusionen, at jeg er seperat fra kilden.

Kap 1 Illusionen om behov side 13-14

En følelse af adskillelse fra Kilden (Kærlighed) er den eneste mangel du behøver at korrigere.

Mere inspiration

I dag lyttede jeg til podcasten “Lyden af et bedre liv” med Bjørn Herold som taler om mirakler, selvom han ikke bruger ordet mirakler. Helt tydeligt at han forstår, at vi ikke er kroppe, men har kroppe. At opvågning handler om at være parat til at se tingene (og gøre tingene) på en ny måde.

Lytter også til Neale Donald Walsch bøger om samtaler med Gud. Minder på så mange måder om Et Kursus i Mirakler.

Og så har jeg sørme produceret endu en video, som du får her:

Ser du videoen på Youtube kan du under beskrivelsen se links til alt det, jeg tilbyder – både gratis og betaling.