Lektion 5. Jeg er ikke urolig af den grund, jeg tror

Lektion 5: “Jeg er aldrig urolig af den grund jeg tror”

I selve teksen står der idag: “Der findes ikke små forstyrrelser. De er alle lige forstyrrende for min fred i sindet”.

Billedresultat for lesson 5 a course in miracles

Jeg fik en rigtig god snak med Pernille Anthony som er underviser i Et kursus i Mirakler. Hun sagde, at hun så mig som et energirør med fart på energien. Og når noget klemmer på røret, og dermed blokerer energi flowet, gør det ondt. Gik hjem og tænkte over, hvor vigtigt det er for min velvære at være i samklang med kærligheden. Og lade være med at gøre ting der er styret af mit ego. Af frygten for at de andre ikke kan lide mig medmindre jeg…

Sige fra overfor ting der klemmer mit rør, og vælge de ting til der føles godt.

Kap 1 Helhed og Ånd s 12-13

“At ændre din tankemåde betyder at stille den til rådighed for sand autoritet”

Mere inspiration

Gratis Foredrag 17 Aug 2018