Et Kursus i Mirakler – Tanker om lektion 1

Se video “Jeg er realist, jeg forventer mirakler”

kursus i mirakler

Lektion 1: Intet jeg ser i dette værelse betyder noget.

Sætter følgende tanker igang: Jeg minder mig selv om, at det eneste der virkelig betyder noget er sandheden. Sandhed er = Kærlighed. Har selv en oplevelse af, at mine ting betyder mindre og mindre for mig. Nærmest som om, at des færre ting jeg ejer, des større er min frihed. Ønsker ikke at have så mange ting, at det tilsidst føles som om tingene ejer mig.

Billedresultat for a course in miracles lesson 1

 

Dagen i dag: Laura er rejst på ferie i 10 dage til Åland, og det der betyder mest er, at jeg ved, hun har det godt. Ingen ting betyder noget i forhold til det.

Relateret billede

Kap 1: Miraklets principper

“Mirakler repræsenterer frihed fra frygt”.

Sætter følgende tanker igang:

Når du mærker frygt, så acceptér den.

Bed om et mirakel ved at sige “Jeg er villig til at se dette på en ny måde”.

Istedet for at bekæmpe frygten, så gør dig gode venner med den. Brug den som en katalysator for at skabe et mirakel, eller som en mulighed for at trampe nye stier i hjernen, som Anette Prehn ville sige.

Mere inspiration

Gratis foredrag om arbejdsglæde den 17 Aug 2018 København. Tilmelding her

Åbne Kursus datoer for 2018 og 2019:

Teksnologisk Institut i Taastrup og Århus: Boost din selvtillid. Se mere her

MBK kurser København: Skab overskud. Se mere her.

Skal du bruge en foredragsholder til jeres næste event? Vil du med ud og opleve mit foredrag, inden du beslutter dig? Se video her

Tilbage til forsiden af Koldtoft.dk