Et kursus i mirakler – Refleksioner om lektion 2

Se min video om Kurset og frygt her

Lektion 2: “Jeg har givet alt hvad jeg ser i dette værelse (på denne gade, fra dette vindue, på dette sted) al den betydning det har for mig”.

Sætter følgende tanker igang: 

Ikke nok med, at jeg giver alle ting min egen betydning. Forleden blev jeg “knipset” i en “fotofælde” på motorvejen. Første tanke var “fu.k” og der efter korigerede jeg mine tanker ved at sige: “Jeg er villig til at se dette på en ny måde”. Jeg havde det storartet der efter og fartbøden forvringer på ingen måde min livsoplevelse. Lærer jeg at holde hastighedsgrænserne af den oplevelse, så er det jo en kærlig læring. Jeg vælger selv betydningen af alt, hvad jeg ser, også fotofælder.

Billedresultat for lesson 2 a course in miracles

Kap 1: Åbenbaring, Tid og Mirakler:

“Du er fri til at tro det du vil, og det du gør, vidner om hvad du tror“.

“Der er intet ved mig du ikke kan opnå”

“Miraklet bevirker et pludseligt skift fra vandret til lodret opfattelse”

Sætter følgende tanker igang:

Jeg havde en god samtale med Pernille Aalund for ca et år siden. Vi var en række foredragsholdere, der havde været ude at holde foredrag på Motivationsdagen for et uddannelsesfirma der viste sig ikke at være helt rene i kanten. Uddannelses firmaet var med i Kontank på TV og det viste sig, at de havde snydt både kunder og deres undervisere. Vi var alle blevet ringet op og spurgt om vi ville holde foredrag igen på den næste store Motivationsdag. Jeg var splittet. Min frygt sagde: “Siger du nej, risikerer du at miste nogle potentielle foredrag i fremtiden. De siger jo, at de har fået ryddet op i butikken. Det er også god markedsføring, da  de annoncerer i de store aviser, og mit navn kommer bredt ud”. Mit sande jeg sagde: “Der er intet opløftende ved at arbejde for nogen med så meget frygtbaseret energi. Sig Nej tak. Du vil ikke glæde dig til denne opgave!”. Jeg delte mine frygtbaseret tanker med Pernille, og var lidt flov over at indrømme dem. Hun åbnede op for et mirakel. Hun sagde nemlig, at det er helt ok at jeg oplever de frygttanker (Dem har vi alle), men det er dine handlinger, der viser, hvem du er. (Hvad du tror om dig selv og andre) Bingo. Min handling om ikke at deltage, vidnede om, at jeg valgte det jeg tror er sandheden. også selvom en del af mig var bange for at miste noget potentiel forretning.

Mere Inspiration

Jeg har nu en Facebook Gruppe Et Kursus i Mirakler her

Gratis foredrag 17 Aug Kbh se her

Datoer for “åbne” kurser 2018 og 2019:

MBK “Skab overskud”

Teknologisk Institut “Boost din selvtillid”

Foredrag

Du er velkommen til at kontakte mig for Tlf Coaching. Prisen for fem gange Tlf. Coaching er 2.000,- + moms.