Kursus i Mirakler Lektion 4 – Tal din sandhed

Jeg øver mig i at leve et sandt liv, hvor jeg intet har at skjule.

For mig hjælper “De fire leveregler” . Så længe jeg er ren i mit ord, (Og bevidst om min hensigt med mine ord) husker ikke at tage andres mening om mig personligt, stiller spørgsmål istedet for at formode, og altid at gøre det bedste jeg kan, med de ressourcer jeg har – Hvorfor så skjule noget?

Lektion 4: “Disse tanker betyder intet. De er ligesom de ting jeg ser i dette værelse”.

Sætter tanker igang:

Mit job er ikke at blive tankefri, selvom det sommetider ville være dejligt. Mit job er at observere mine tanker og lade være med at tage dem for seriøst. At adskille det meningsløse fra det meningsfulde. Det er ikke tankerne der er problemet (De betyder ikke noget), men den tilknytning jeg har til tanker der skaber frygt. Kan jeg bare lade dem passere som skyer, og huske på at over skyerne er himmelen stadig altid klar og blå, så er jeg i ro.

Kap 1 Udfrielsen fra mørket S 11-12

“At der ikke er noget du ønsker at skjule, selvom du kunne”

“Når du er blevet villig til intet at skjule, vil du ikke alene være villig til at gå ind i kommunion, men du vil også forstå fred og glæde”.

“Mørke er mangel på lys”

Sætter tanker igang: 

Kommer til at tænke på ordene jeg hørte i går fra Ren Solskin på Youtube “Der er ingen grund til at frygte konsekvenserne af at handle i kærlighed”

“Show up” som den kærlighed du allerede er.

Jeg havde en dyb samtale med en af mine coaching klienter i sidste uge, som ikke vidste, om han skulle udtrykke sin kærlighed overfor en kvinde, han er forelsket i, af frygt for at han bliver afvist. Vi nåede frem til, at det ikke er muligt for ham at blive afvist. Så længe han møder op og er ren i sit ord, ikke tager det personligt, stiller spørgsmål og ikke formoder og gør det bedste han kan for at være vågen overfor, hvornår det er hans ego, og hvornår det er hans sande jeg der taler.

Mere inspiration

Gratis foredrag 17 Aug 2018

Tilbage til forsiden med alt det bedste fra Koldtoft.dk