Kroppen er et indlæringsredskab for sindet

Et Kursus i Mirakler Kap 2 Helbredelse som befrielse fra frygt side 23-24 

“Mirakler er midlet, soningen er princippet, og helbredelse er resultatet”.

“Al helbredelse er i sin essens befrielse fra frygt”.

“Kroppen kan ikke skabe”.

“Kun sindet kan skabe, fordi ånden allerede er skabt, og kroppen er et indlæringsredskab for sindet”.

“Somme tider har sygdommen et tilstrækkeligt stærkt tag i sindet, til at gøre en person midlertidigt uimodtagelig for soningen. I dette tilfælde kan det være klogt at indtage en kompromisholdning overfor sind og krop, hvor noget ydre midlertidigt anses for helbredende. Grunden er, at det sidste der kan hjælpe de ikke retsindede, eller syge, er en forøgelse af frygt.”

Dagens tekst er svær for mig at få min hjerne rundt om. Jeg ved, at det er sandheden. At min krop ikke kan skabe migræne, og det er mit sind der skaber migræne. Det er frygt, der skaber migræne. Og migrænen føles så ekstremt fysisk, og det føles fordømmende mod mine tanker, at det er mine egne tanker der skaber migrænen.

Billedresultat for healing

Jeg kan sagtens sætte mig ind i det kurset skriver om, at det sommetider kan være klogt at lade noget ydre anses for helbredende. Mit ydre er triptaner, som hjælper mig med at fungere med migræne, så jeg kan arbejde, være der for min familie og venner mm. Uden triptanerne, ville jeg blive oprigtigt bange og dermed øge frygten, som det er lige nu. Det er for stort et spring lige nu. Jeg er villig til at nå der til, hvor jeg kun er styret af kærlighed – ikke frygt. Jeg er tålmodlig med mig selv i processen og lader enhver “modgang” være en del af mit pensum til at blive mere og mere vågen – og bedre og bedre til at skabe mirakler. Er tilhænger af de små skridt. Det svarer til at få at vide, at det ville være godt for mig at ride en vild hingst, men hvis ikke engang jeg føler mig tryg på en pony endnu, må vi liiiige tage den stille og roligt.

Billedresultat for water fast

Jeg havde f.eks. besluttet mig for 3 dages vandfaste i starten af Juli. (Det var perfekt fordi min datter var på Åland, og Jørgen på arbejde) Men da datoen nærmede sig (og migræne niveauet var højt de dage) kunne jeg slet ikke overskue både at undvære triptaner OG være på vandfaste. Den planlagte vandfaste blev en vild hingst. Jeg valgte ponyen og levede et par dage på frugt istedet. Jeg ved også, at det ikke er noget ydre der skal helbrede migrænen. Faktisk skal jeg, (som Pernille Anbthony fortalte mig, da vi lavede energitte TV), slet ikke fokusere på migræne. Der er intet der skal fikses. Helbred har ordet hel i sig. Når jeg ser og føler på celleplan, at jeg er hel allerede, så har kroppen ikke længere brug for indlæringsredskabet migræne. Men hvad skal jeg så gøre? Spurgte jeg Pernille. Du skal bare vælge de tanker, ord og handlinger der løfter dine vibrationer mest muligt i hver eneste situation du finder dig selv i. Hvad gør dig glad? Hvad giver dig energi? Hvad løfter dig? Det er ren Araham/Hicks filosofi.  og på så mange måder minder Et Kursus i Mirakler og Abraham/Hicks læring om hinanden.

Jeg lyttede til en virkelig dygtig krop/sind ekspert i Podcasten Lyden af et bedre liv.  Han hedder Bjørn Herold.

Lektion 12 Jeg er urolig fordi jeg ser en meningsløs verden.

Verden er hverken dårlig, ond eller sindsyg. Den er meningsløs, og den eneste mening den har er den du giver den.

“Jeg er urolig, fordi jeg ser en meningsløs verden”. “Det der er meningsløst er hverken godt eller skidt”. 

Vil du have mere fra mig?

Foredrag

Kurser 2018 om at skabe overskud

Kurser 2018 om at skabe selvværd og selvtillid