Mød dig selv uden fordomme

Er der noget der frarøver energi, er det fordomme overfor dig selv.

Pssst..I dette blogindlæg vil du finde links til videoer.

Den branche jeg selv er en del af, er skyldig i at presse folk til konstant at skulle være den bedste udgave af sig selv. Men ingen af os, er de bedste udgaver af os selv hele tiden, og uanset hvilken tilstand du er i nu, kan du i det mindste tale pænt til dig selv. Kan du først rumme dig selv, når du føler dig helt perfekt, så kommer du til at vente længe.

Kan du lide dig selv?

Ingen fordomme

Mød dig selv, hvor du er. Acceptér alt det i nuét, du ikke kan ændre.

Som Maya Angelo sagde, Så har du altid gjort det bedste du kunne med de ressourcer du havde i nuet, og da du vidste bedre, så agerede du bedre. Disse kloge ord er lette at huske på, når du har overskud, men hvad med de dage, hvor du løber tre skridt bagved dig selv, og “To do listerne” er længere end den kinesiske mur? Alt dette taler jeg bl.a. om på mit næste åbne foredrag for LOF i Holbæk, hvor jeg håber vi ses. Pris, sted og dato klik her.

Hvordan ville dit liv være nemmere og sjovere, hvis du var 100% dig hele tiden? Hvis du accepterede de ting, du ikke kunne ændre, og rummede alle dele af dig og dine omgivelser? Mit gæt er, at du sommetider møder en dig der er træt, glad, ked, bange, smuk, modig, klatøjet, vred, i balance, ude af balance., har smerter…..you get the point. Du oplever alle dele af din egen personlighed på Femfaktormodellen folde sig ud, så du kan lige så godt acceptere og endda elske disse dele. Du kan faktisk ikke engang gøre for, hvilken personlighed du er født med, så du kan da lige så godt møde denne personlighed helt uden fordomme. Dette taler jeg bl.a. om i Teknologisk Instituts podcast interview om at booste din selvtillid. Klik her for at lytte med.

Alt dette (og meget mere) sidder jeg og forbereder til Kurset Onsdag hos Teknologisk Institut.

Ønsker du et foredrag med høj energi, grin og dybe indsigter?

Ring gerne direkte til mig på 20 23 23 31. Og se mere om foredrag her.