Er jeg styret af mit ego eller min sjæl?

Egoet siger:

“Jeg er, hvad andre mennesker synes om mig”,

“Jeg er min position i samfundet”,

“Jeg er, hvad jeg tjener”,

“Jeg er seperat fra de ting jeg ønsker mig”

(Kom med til GRATIS foredrag 17 Januar i Holbæk)

Jeg forestiller mig egoet som en bølge, der ikke ved, at den er en del af et helt hav.

Billedresultat for ocean

Billedresultat for edging god out

I Uge 45 enerGitte podcast, taler jeg netop om, hvordan du ved, om det er dit ego eller din sjæl der har taget føresædet. Lyt med i iTunes, Podomatic eller youtube, hvor du kan abonnere ganske gratis.

Psssst….Kunne tænke dig et gratis foredrag, hvor du får lov til at grine igennem, får livstransformerende “lige til at gå til” værktøjer og historier du kan spejle dig i? 17 Januar 2018 holder jeg gratis foredrag i Holbæk, og du kan melde dig til her.

Hvad siger publikum om foredraget?

Foredragsholder