Jeg skal ikke bekymre mig om, hvad jeg skal sige eller gøre

Tekstbog “Et Kursus i Mirakler” Side 28: “Jeg skal ikke bekymre mig om, hvad jeg skal sige eller gøre”. “Jeg er her kun for at være sandt hjælpsom”

Et Kursus i Mirakler bogen

Når jeg husker det budskab, bliver mit arbejde så dejligt simpelt. Jeg skal ikke tænke på, hvilket brand jeg har, hvordan jeg skal kommunikere, så jeg får flest kunder. Hvem der kan lide det jeg laver, og hvem der ikke kan. Faktisk er der ikke noget der skal regnes ud, hvilket passer mig fint, da regning ikke er min stærke side 🙂

Alt dette er slet slet ikke derfor jeg er her. Jeg er her for at være sandt hjælpsom. For mig betyder det, at jeg lader mig lede fra opgave til opgave ud fra, hvor jeg kan gøre en forskel – først og fremmest for mig selv. Min kloge veninde Mette Storm (Se energitte TV med Mette Storm her) sagde følgende på vores netværksmøde: “Din opgave er udelukkende at følge det, der begejstrer dig, og resten vil ske af sig selv”. Jeg VED, hun har ret.

Billedresultat for energitte mette storm

Når jeg formår at holde foredrag og kurser om det indhold der begejstrer mig mest, så smitter det publikum, og det hjælper både dem og mig. Når jeg lever i samklang med denne begejstring, bliver jeg guidet fra bog til bog, fra erkendelse til erkendelse, fra podcast til podcast. Der lander hele tiden brugbart materiale, og jeg skal aldrig bekymre mig over, hvad jeg nu skal sige eller gøre. Lige nu er der flow i at skabe en Coaching uddannelse, (Se Video om at blive Selvværds-Coach her) – Og at skabe indhold til den er ren fryd for mig. At være sandt hjælpsom, betyder i min optik, at jeg underviser fra et sandt sted. At jeg ikke prøver at regne ud, hvad folk har brug for hjælp til, men at jeg fylder min egen kop så meget, at det flyder over til andre.

fyldtKop

At det kommer fra et sandt kærligt sted, og ikke fra et sted der er tilknyttet et bestemt resultat om deltager antal og penge. Selvfølgelig markedsfører jeg mine foredrag, kurser, uddannelser mm, men jeg forsøger konstant at gøre det fra et sandt sted, hvor jeg ikke skal bekymre mig om, hvad jeg nu skal sige og gøre. Det skal helst komme fra et sted, hvor det strømmer naturligt igennem mig. Hvor jeg fatter, at jeg er vandhanen og ikke vandet.

Som Abraham/Hicks siger “Follow your bliss”

Hvad ville du sige og gøre, hvis ikke du var tilknyttet et bestemt resultat?

Hvad begejstrer dig?

En af de sætninger jeg elsker I Kurset er: “Der er sørget for dig”. Med det i sindet, er der ikke noget at være bange for. Så længe du ikke lader frygten snige ind. Så længe du lever sandheden. Og når ikke du lever sandheden er det jo ikke værre end, at du altid kan bede om et mirakel.

Du skal ikke bekymre dig for, hvad du skal sige og gøre. Du skal blot skrælle alle de lag af frygt af, hvilket du gør ved at lade hver en frygt guide dig tilbage til kærlighed. Du guider dig selv tilbage til kærlighed ved at sige: Jeg er villig til at se dette på en ny måde. Jeg er åben for et mirakel. Husk at et mirakel er en korektion af fejltænkning. Det er et indre skifte i dit sind fra frygt til kærlighed.

Mere fra mig på Facebook, hvor jeg er ganske aktiv. 

Du er meget velkommen i alle mine Grupper, Fællesskaber og Sider.

Facebook Et Kursus I Mirakler

Facebook Migræneklub.dk

Facebook 30 Bananer om Dagen

Facebook Peptalk

Facebook Gitte Koldtoft

Youtube