Uge 45: Jeg har ingen kollegaer på kontoret, så derfor er jeg god til at…

Sørge for at få walkn talk og Café aftaler i kalenderen, når jeg kører rundt og holder foredrag i Danmark. Og så inviterer jeg selvfølgelig foredragsholdere i energitte tv.

Er du også soloselvstændig og kunne tænke dig at have “like minded” kollegaer i dit netværk?

Rune Green og Gitte Koldtoft på taget af Salling i Århus
Rune Green og Gitte Koldtoft på taget af Salling i Århus

Som Foredragsholder, Coach og Skribent er jeg et “One woman show”.

Jeg er vild med at være alene, og er mere produktiv, når jeg arbejder hjemmefra, end når jeg sidder i kontorlandskaber. Min mand Jørgen har det lige omvendt. Det er bare med at finde ud af, hvordan man arbejder mest efektivt – og har det sjovest i processen.

Når det så er sagt, har jeg selvfølgelig stadig brug for sparring, og den energi det giver at være sammen med andre fra samme branche.

En af årsagerne til at jeg laver energitte tv ganske gratis er, at det giver mig mulighed for at tale med mine “kollegaer”. Min hensigt er at have en samtale med personen, som jeg ville have, hvis vi sad hjemme i min stue og havde delerunde. Min erfaring er, at finder jeg samtalen givende og inspirererende, så er der også seere/lyttere, der føler det samme.

Da jeg var i Århus denne uge, sørgede jeg selvfølgelig for at få en aftale med min sjove og dygtige ven Rune Green. Vi udveksler erfaringer fra livet som foredragsholder, hjælper hinanden og griner en masse. Så sjovt!

Og sommetider er jeg så heldig at møde andre foredragsholdere til større events. I denne uge mødte jeg f,eks. to inspirerende mænd, som jeg glæder mig til at få i energitte tv. Michael Sjøberg taler bl.a. om, hvordan du spotter en løgner. Mads Brøbech taler bl.a. om hvordan du bruger hjernen, så du lærer hurtigt og effektivt.

I Kbh og Århus deltog ca. 1000 tidligere kursister fra Teknologisk.
I Kbh og Århus deltog ca. 1000 tidligere kursister fra Teknologisk.

Så er du soloselvstændig uden kantine, julefrokost og kollegaer, du ser dagligt, så sørg for at være proaktiv. Jeg kan på det varmeste anbefale at starte en podcast, en youtubekanal, lave lokal tv eller andet, hvor du har en super “undskyldning” for at tale med dem, du finder allermest interessante.

Her en lille snas fra Århus Alumni 2018 i sidste uge.

Vil du købe foredrag, coaching eller kurser?

Foredrag til din arbejdsplads

Datoer Teknologisk Insitut Jylland og Sjælland for Kurset “Boost din selvtillid – Præstér bedre”

Datoer MBK kurser for Kurset “Skab overskud – for du kan ikke hælde fra en tom kande”

En til en Coaching over Tlf. 

Vil du have adgang til gratis indhold?

Facebook siden Et Kursus i Mirakler

Facebook om plantekost 30 Bananer om dagen

Facebook Peptalk

Podcast energitte

Youtube

energitte tv

Peptalk

Få hele bogen “mere energi” som lydbog ved at skrive dig op til nyhedsbrevet på Koldtoft.dk nederst på siden.