Hvordan slipper jeg mit ego?

I følge Et Kursus i Mirakler er egoet en del af det, du tror om dig selv.

Pssst…Vil du have videoer, podcasts mm, så er der en masse links inde i teksten.

En af mine Coaching Klienter spurgte i sidste uge: “Hvordan slipper jeg mit ego, så jeg udelukkende lever i kærlighed og undgår smerte?”

36919663_10156486138632460_9045113362014273536_n

Der findes ikke et hurtigt fix her, og jeg kender INGEN der har sluppet sit ego fuldstændigt. Jeg oplever, at man kan skrælle flere og flere ego lag af i takt med en seriøs daglig spirituel praksis som f.eks. Et Kursus i Mirakler. (Kurset siger dog at det blot er en vej til sandheden, og der findes mange retninger)

Når man studerer det spirituelle dagligt, minder man sig selv om, at man ER ren kærlighed. Selvom egoet siger, at man er, hvad andre synes om en, man er sin position i samfundet, man er hvad man tjener, man er sin personlighed, man er hvor mange “likes” man får osv osv. Men egoet taler højt og længe som Kurset lærer os, og derfor er det netop nødvendigt at dyrke sin spirituelle praksis HVER dag.

Billedresultat for ego a course in miracles

“Egoet er intet andet end en del af det du tror om dig selv”, Citat, Et Kursus i Mirakler S 67 Tekstbogen.

Et af de spørgsmål jeg coacher mig selv med er: “Er denne overbevisning i samklang med egoet eller kærligheden?” Er den i samklang med egoet, så slår jeg ikke mig selv i hovedet over det. Istedet tager jeg det som et tegn på, at det er nu jeg skal bede om et mirakel. Jeg siger f.eks. “Jeg er villig til at se denne overbevisning på en ny og kærligere måde”

Lektion 23 Jeg kan undslippe den verden jeg ser ved at undgå angrebstanker

Igen en lektion om at rumme dine egne tanker (Også dem egoet skaber) istedet for at angribe dem.

“Men der er virkelig mening i at forandre din måde at tænke om verden på. Her forandrer du årsagen. Virkningen vil forandre sig automatisk” Igen et citat der viser, hvordan kurset er en træning af sindet. Når du træner dit sind i at gå fra frygt til kærlighed, så vil din verden opleves kærlig. Måske en måde at slippe egoet på.

Hvad tilbyder jeg ellers?

Foredrag til din arbejdsplads

1 dags kurset “Boost din selvtillid”

1 dags kurset “Skab overskud”

Uddannelse til Selvværds-Coach

Personlig Coaching over tlf.