Uge 36: Hvem er din vejleder? (Frygten eller Kærligheden)

“I dit sind er der to måder at se verden, og din opfattelse vil afspejle den vejledning du har valgt” Citat Et Kursus i Mirakler

Pernille Antony og Gitte Koldtoft taler om hvordan Et Kursus i Mirakler har ændret deres liv.
Pernille Antony og Gitte Koldtoft taler om hvordan Et Kursus i Mirakler har ændret deres liv. Se mere her

Og hvilke to måder er det så, jeg kan opfatte verden på? Det er via frygt eller kærlighed. Opfatter jeg den situation, ting eller person, jeg står overfor lige nu via frygt, så er jeg ude af samklang med den, jeg i virkeligheden er. Sagen er nemlig, at jeg er ren kærlighed, så når mine tanker er frygtbaseret føles de ikke som mig, fordi de ikke er mig. Jeg kan enten modtage vejledning fra ånden eller fra egoet. Åndens vejledning er, at kærlighed er den eneste sandhed. Egoet siger, at jeg er min status, at jeg er mine penge, at jeg er mine resultater, at jeg er, hvad andre siger om mig. Egoet trives ved at få ret og ved at sammenligne med andre. Ser jeg verden via frygtsomme tanker, er det fordi, jeg i dette øjeblik har gjort egoet til min vejleder.

36919663_10156486138632460_9045113362014273536_n

Øvelse: Tænk på en situation, ting eller person som du fortæller dig selv noget negativt om. Hvad siger dit ego?

Nu gentager du følgende mantra ti gange: ”Jeg er villig til at se dette på en anden måde”.

Hvilke svar lander hos dig nu?

Talsandheden

Vil du have mere?

Foredrag

Coaching

Åbne Kurser 2018 Teknologisk Institut “Boost din selvtillid”

Åbne Kurser 2018 MBK Kurser “Skab overskud”

9 Måneders Uddannelse Selvværds-Coach