Helbred i Et Kursus i Mirakler

Helbred

Mantra

“Jeg bliver helbredt i takt med, at jeg lader mine tanker være i samklang med kærlighed”

Helbred
Helbred har ordet hel i sig. Hvilket er det modsatte af adskillelse.

Kurset lærer dig, at du skal se på korsfæstelsen og dvæle ved opstandelsen. Når du arbejder med helbred, betyder dette, at du ser på sygdom og dvæler ved de tanker, ord og handlinger der får dig tilbage til helbred.

Se på de tanker, ord og handlinger i dit liv, som blokerer for det perfekte helbred du allerede er.

Hvad frygter du?

Dvæl nu ved de tanker, ord og handlinger der er i samklang med perfekt helbred.

Når du oplever en frygtsom tanke, så spørg dig selv: Hvilken tanke ville føles lidt bedre nu?

Sig ordene højt: “Jeg bliver helbredt i takt med at jeg lader mine tanker være i samklang med kærlighed”

Inden du handler på dine impulser, så spørg dig selv: Er det jeg skal til at gøre nu i samklang med frygt eller kærlighed?

Et Kursus i Mirakler

Når vi ser os selv og andre som fuldkommen helbred, opfatter vi korrekt. I den forstand er sygdom blot en illusion. Dette kan være meget svært at tage ind, da sygdom med dens smerter, begrænsninger og ubehag ofte føles ganske virkelige. Men det eneste virkelige er kærlighed, og frygt er en illusion. Jo mere frygt, des mere sygdom. Jo mindre frygt, des mindre sygdom. Frygt opstår af mangel på kærlighed. På et eller andet område i vores liv, må vi have valgt ikke at elske, for ellers var frygten ikke opstået. Når vi møder os selv uden selvkritik med villighed til at erstatte gamle frygttanker med nye kærlighedstanker – ja så er vi på vej tilbage til helbred.

Mere inspiration

Jeg fik en god samtale med underviser i Et Kursus i Mirakler Pernille Anthony om helbred i forhold til alt den migræne jeg har oplevet i mit liv. Pernille taler netop om at se mig selv som perfekt helbred. At tænke kærlige tanker og vælge kærlige handlinger. At bevæge mig fra vandret tankeplan til lodret, som Kurset også siger.

Lyt med og lade dig inspirere.

Del 1 enerGitte TV med Pernille Anthony

Se også facebooksiden Et Kursus i Mirakler

Jeg blev interviewet til Kisser Paludans Podcast Soultalk om Kurset, hvor vi også taler en del om tanker der skaber helbred. Klik her for at lytte med.

Sidder du nu og tænker: Jeg synes “Et Kursus i Mirakler” lyder interessant, og dog også uoverskueligt og svært?

Jeg tilbyder en til en coaching, hvor vi tager udgangspunkt i, hvordan du netop kan bruge kursets læring og værktøjer i forhold til de udfordringer du står med. Prisen er 2000,- + moms for fem gange af en time over tlf.

Ring gerne på 20 23 23 31 for at høre nærmere.