Tab dig med Wauw Effekten

Hvad er Wauw effekten? Og hvordan bruger du den til at tabe dig?

Du har set de store stjerner stråle på den røde løber. Du har set dem få mændene til at kigge med øjne fyldt af beundring. Du har set stjerner som Janet Jackson, Renée Zellweger og Kirstie Alley gå fra buttede til supertrimmede på tilsyneladende ingen tid! Og måske tænker du: ”Det er nemt for dem, der har råd til en personlig træner og en kok, men med min hverdag og manglende viljestyrke vil jeg aldrig kunne opnå sådan en forvandling!” Glem ALT om trænere og kokke, for den eneste, der afholder dig fra at være en attraktiv, energisk og sund kvinde, er dig selv! Ønsker du oprigtigt at få adgang til wauw-effekten? Så skal du også være klar til at arbejde med dine tanker, lære at skabe motivation og have en successtrategi ved hånden til de dage, hvor det hele er lidt svært. Er du træt af ikke at leve op til dit fantastiske potentiale, så lad os sammen gøre noget ved det – NU!

Kend dit hvorfor citat
Når jeg ved hvorfor jeg vil tabe mig, bliver mit hvordan også lettere. 

Motivation skabes ud fra et ønske om at opnå glæde og undgå smerte. Smerten ved at blive på den vægt du er nu, skal altså være større end smerten ved foradring, før du skrider til handling. Istedet for at arbejde imod smerten, så lad den arbejde for dig. Fokusér hele tiden på den følelse dit vægttab vil give dig, og tag allerede små steps i dag til at generere denne følelse, også selvom du endnu ikke har nået dit endelige mål. Er det f.eks. følelsen af vitatlitet du går efter, så spørg dig selv: Hvilke små steps er jeg villig til at tage i dag, der genererer vitalitet? Find nogle steps du kan lide at tage, og som også bibringer de følelser du ønsker at føle. Jeg nyder f.eks. ikke at gå i fitness center, men er vild med at gå og vinterbade. Jeg finder det sommetider svært at få nok grøntsager, men nyder smagen af grønne smoothies. (Se video om at gå her) (Se video om Vinterbadning her) (Se video om grønne smoothies her) Hvad vil det give dig at smide x antal kg? Hvad er konsekvensen, hvis ikke du gør det?

Dine tanker kan være svære at styre, for de opstå af sig selv. Du tænker ikke, men du bliver tænkt. Er det dig der slår dit hjerte? Eller bliver dit hjerte slået for dig? Når de negative tanker lander, så iagttag dem ligesom udefra, og spørg så dig selv: Hvilken tanke ville føles lidt bedre nu? Det er nemlig svært at skabe et positivt resultat med en negativ tanke, da det er to energi frekvenser der ikke matcher. Med andre ord, så handler det om at rumme og accepetere alle tanker – også de negative, men der efter række ud efter en tanke der føles bedre.

Billede af glade mennesker
Du er motiveret af et ønske om at opnå glæde og undgå smerte. 
Wauw effekten
Wauw effekt bogen er udsolgt fra forlaget. Den kan lånes på biblioteket, og du får gratis uddrag af bogen på www.koldtoft.dk

Læs artikel fra Q “Bliv slank, lækker og få masser af udstråling med wauw-effekten”

Ps. Se gratis online tv om personlig udvikling her: Peptalk og enerGitte

Download Attachments

  • pdf waaueeffekten
    Kan du bruge filosofien i wauw effekten til at tabe dig?
    File size: 1 MB Downloads: 737