Fridykker Stig Pryds tabte kampen til gigt og skabte et helt nyt liv

I dag kan du glæde dig til temaet som er: Fra smertehelvede og kæmpe medicin forbrug – Til velvære og sund livsstil. Wauw, jeg har gaver til dig, så bare scroll videre…. 🙂

Forestil dig at være så ramt af Psoriasis-gigt at du ikke kan gå uden stok, og du har uudholdelig smerter i hele kroppen. Det eneste våben du har er ekstrem stærk medicin, der så til gengæld giver så mange bivirkninger, at du er helt ved siden af dig selv. Du har mistet dit firma og kan ikke holde ud at være sammen med dig selv. Det bevirker selvfølgelig, at du heller ikke kan holde ud at være sammen med andre, så de fleste venner er forsvundet og din partner og børnene er flyttet. Hvad nu?

Stig Pryds enerGitte TV
Se enerGitte TV med fridykker Stig Pryds

Lyt med, når enerGitte denne gang dykker ned i den vildeste historie du længe har hørt. Fra smerte til velvære.

Del 1:

Del 2:

Selvom Stig ikke er gigtfri, har han nu sine vejrtrækningsøvelser, afspændning, fridykning og kosten i sin værktøjskasse, og kan derfor håndtere gigten langt bedre. Han bor med sin dejlige kæreste, har børnene halvdelen af tiden, fridykker, holder foredrag og kan nyde sin tilværelse. Alt dette har han selv skabt – Og holder ved lige via daglige rutiner.

Call to action

Hvad fik du ud af at høre Stigs historie?

Hvad ville det give dig at gøre vejrtrækningsøvelser til en lige så naturlig en del af din hverdagsrutine som tandbørstning og madlavning?

Hvad ville det give dig at spise tonsvis af grøntsager og drikke masser af vand?

Husk at Stig har gjort det nemt for dig via hans App.

Ja tak, jeg vil gerne lytte til flere Podcasts og se flere videoer med før og efter historier 

Selvom jeg ikke selv har gigt, (Har migræne) kan jeg på det varmeste anbefale den bedste podcast jeg kender om at ændre livsstil, når man døjer med ekstreme smerter. Den hedder “The paddison program” er gratis og giver dig mange før og efter historier med mennesker der erstattede den medicinske tilgang med sund livsstil.

Og så er jeg begejstret for Stigs Youtubekanal, hvor du finder et par eksempler på vejrtrækningsøvelser, kost og fridykning. Især fængede denne historie mig:

For alle episoder af enerGitte: klik her

For alle mine Peptalks (Små korte motivationsvideoer): Klik her

Hvad der er rigtgt for dig ved du bedre end nogle andre. Dette er ikke en anti-medicin blog. Jeg bruger selv migrænemedicin, hvis jeg f.eks. får et migræneanfald og skal ud og holde foredrag. Det er ment som inspiration til at du selv laver en sundhedsplan, der matcher dig.