Jeg ser kun fortiden

Lektion 7 Jeg ser kun fortiden

SerKunFortiden

Forleden havde jeg en mand i coaching, som var vred, fordi han havde en forretningspartner, der var sprunget fra et fælles projekt, som de havde brugt meget energi på sammen.

Via spørgsmål fandt han frem til gaven. Når han mærkede vreden, skuffelsen og frustrationen – og begyndte at fortælle sig selv historier om, hvor langt ude og egoistisk partneren var, så ville han fremover:

  1. Tillade følelsen at være der.
  2. Bruge følelsen som “Call to action” til at skabe et mirakel.
  3. Sige “Jeg er villig til at se det på en ny måde”

Den nye måde at se det på var for ham:

  1. At han havde lært, at man ikke kan lave om på andre, og skal lade være med at forsøge.
  2. At han kan skabe noget godt, så længe han selv er i førersædet og ikke skal dele lederrollen med andre.
  3. At friheden er i nuet og fængslet er, at føre fortiden ind i nuet.

En god måde at få skuffelsen til at miste taget i dig er, at slippe fortiden. Sommetider er det gode ved fortiden, at den er overstået. Det eneste sted den stadig kan holdes i live er i sindet. Korigér dit sind tilbage til rette tanker (Tanker i samklang med kærligheden i nuet).

Kap 1 Forvrængning af mirakel impulser side 15 – 18

Et fedfyldt forhold kan ikke lade sig gøre ved hjælp af noget ydre.

Du blev skabt til at skabe det gode.

Mine tanker om dette:

Jeg er her som mirakelskaber. Min opgave er at tage alt det, jeg oplever i min oplevelse, som er i samklang med frygt, og skabe et mirakel. Jeg er her for hele tiden at vende tilbage til at skabe i samklang med kærlighed. Jeg kan ikke gøre noget forkert. Jeg kan blot bruge egoet som en konstant påmindelse om at vende hjem, igen og igen og igen og igen.

Jeg tilbyder følgende:

Personlig Coaching. Tlf 20 23 23 31

Coaching klubben til 75 kr. pr måned

Foredrag til din arbejdsplads

Åbne kursus datoer for 1 dags kurset “Skab overskud”

Åbne kursus datoer for 1 dags kurset “Boost din selvtillid”

Gratis foredrag 17 Aug. Kbh.