Foredrag for 200 sekretærer – og jeg har mere til jer her

I går var jeg så heldig at få lov til at holde foredraget “Boost din selvtillid” for 200 sekretærer på Teknologisk Instituts “Den store sekretærdag 2019”.

I denne blog får du links til Podcast, TV shows, motivationsvideor, Lydbogen Mere energi, en online værktøjsbog til Personlig udvikling og en lille teaser til kurset “Boost din selvtillid – præstér bedre”

Lyt til Teknologisk Instituts Podcast, hvor jeg taler om selvtillid her 

TI Pod Selvtillid
Lyt med når Gitte Koldtoft bliver interviewet om selvtillid til TI pod

I min optik er et foredrag kun en succes, hvis du får nogle brugbare værktøjer og får dem implementeret, når den travle hverdag går igang igen. Derfor har jeg samlet en “foredragsforlænger” til dig her.

Måske vil du igang med 5,4,3,2,1 for at undgå overspringshandlinger, du vil måske lave “Hvis ikke jeg var bange, så ville jeg…”, ændre din tilstand med en tadaaa, hæve dine tanker med spørgsmålet “Hvilken tanke ville føles lidt bedre nu” eller øve dig i at slutte fred med alt det du ikke kan lave om på med den kognitive terapi der hedder ACT. Uanset hvilket område du dykker ned i, så har jeg meget mere materiale til dig.

Her et lille klip fra spørgerunden i går med Louise Wolff som dagens konferencier.

Kunne du tænke dig en hel dag med fokus på selvtillid og selvværd, så håber jeg vi ses på kurset “Boost din selvtillid – præstér bedre” på Teknologisk Instiut enten i Taastrup eller Århus. For indhold og datoer se her.

De fem personlighedstræk
Hvor ekstrovert, åben, samvittighedsfuld, venlig og følelsesmæssig stabil er du?

Links til TV, youtube mm. 

Gratis online værktøjsbog klik her

Jeg laver frivilligt arbejde på Kanal 1 Hovedstaden, hvor du kan se talkshows og peptalks om nogle af de emner jeg talte om i går.

enerGitte TV for Kanal 1 hovedstaden kan ses online her. hvor jeg har andre foredragsholdere og forfattere i studiet til samtaler om personlig udvikling.

Peptalk for Kanal 1 Hovedstaden kan ses online her, hvor jeg giver dig små korte motivationsvideoer om sundhed og personlig udvikling.

Skriver du dig på mit nyhedsbrev nederst på Koldtoft.dk får du adgang til bogen mere energi som lydbog. En gang om året inviteres alle på mit nyhedsbrev til en gratis event.

Min youtube kanal

Facebook

Foredrag til din arbejdsplads

Citat positive tanker