Du er HEL – der er ingen tomhed i dig

Arbejdsbog for studerende Side 13 Lektion 8

“Mit sind er opslugt af fortidige tanker”

Kap 2 Adskillelsens oprindelse Side 17 – 19 Noter:

På grund af din lighed med din skaber, er du skabende.

Billedresultat for you are complete

Mine tanker om dagens øvelse og tekst:

Min power findes altid i nuet. Jeg kan altid skabe et mirakel i nuet. Jeg har en historie, men jeg er ikke denne historie.

Jeg er fuldkommen, og oprindelsen til enhver smerte er illusionen om, at jeg er seperat fra kærlighed.

kommer i tanke om scenen fra Jerry Maguire, som er ganske romantisk og dog en kæmpe illusion. “You complete med” siger han. Neeeej, ingen kan gøre dig fuldkommen, for det ville kræve, at du ikke allerede var fuldkommen, hvilket du er. Du er hel i dig selv, og behøver hverken penge, en partner eller andet for at være hel. Er romantik en skøn følelse? Ja, absolut. Problemet er, når vi identificerer os selv med adskillelesen fra kærlighed og kun tror vi ER kærlighed, når vi er i et romantisk forhold.

Jeg tilbyder også følgende:

Coaching

Gratis foredrag 17 Aug

Foredrag til din arbejdsplads

Kurser i 2018 hos MBK “Skab overskud – for du kan ikke hælde fra en tom kande”

Kurser i 2018 hos Teknologisk Institut “Boost din selvtillid – Præster bedre”

Psst. Når du booker mig til et foredrag, får du altid langt mere, end du regnede med. Du modtager både indhold før og efter, og jeg gør meget for at klæde medarbejderne på til selv at kunne arbejde videre med alt det de lærte på foredraget.

Tak!