Det du gør udspringer af det du tænker

Kap 2 Kursus i Mirakler Tekst side 28 – 31 Frygt og konflikt

Psst….I bloggen kan du klikke på links, hvis du vil se en hel video om emnet.

“Min kontrol kan overtage alt hvad der ikke betyder noget, imens min vejledning kan lede alt hvad der gør, hvis du vælger dette”

For mig betyder dette, at så længe mit ego styrer, skaber jeg kun bøvl. Så længe jeg lader mig vejlede af kærlighed, er min oplevelse i flow og føles autentisk og sand. 

Et Kursus i Mirakler bogen

Hvilket ikke altid er nemt, fordi egoet taler højt og insisterende. Det prøver konstant at bilde os ind, at vi er, hvad andre tænker, vi er vores position i samfundet, vi er hvad vi tjener, vi er hvor mange likes vi får og bla bla bla bla….. Alt sammen en stor løgn.

“Det du gør udspringer af det du tænker”

woman-1172718_1280

Jeg er meget optaget af, hvad der skaber selvtillid og selvværd. Selvtillid er en dynamisk størrelse, der er styret af dit indre og ydre publikum. Især det indre publikum (dine tanker) er afgørende for de ting du gør. Og de ting du gør (F.eks. Du har besluttet dig for at motionere en time om dagen, og GØR det rent faktisk) resulterer i positiv feedback fra dit indre publikum. Men selvom det er handlingerne der gør, at du får den positive feedback fra dit indre publikum, så skal vi ikke glemme, at ALT starter med, at du har en tanke om, hvad du vil gøre. Alt starter i bevidstheden. Alt starter med en hensigt, uanset om du er bevidst om denne hensigt eller ej. Alt starter med en overbevisning.

Lektion 18 Arbejdsbog for studerende “Jeg har ingen neutrale tanker” 

“Tanker er ikke store eller små, stærke eller svage. De er blot sande eller falske”

Jeg elsker visdommen og det enkle i det budskab. Jeg skal ikke bekymre mig om at tænke stort eller småt. At tænke stærkt eller svagt. Jeg skal blot mærke efter: Er denne tankerække i samklang med frygt eller kærlighed. I samklang med noget falsk eller sandt?