Dine tanker skaber din verden – ikke den anden vej rundt

Tanker der skaber den gode drøm eller et mareridt? Har jeg oplevelsen af en meningsløs verden er det sikkert fordi jeg tænker meningsløse tanker. Mit liv har den mening jeg selv giver det.

Verden er ikke som DEN er, den er som DU er.

Når du mærker ubehag, er det nærlæggende at fokusere på situationer og mennesker udenfor dig selv.

“Jeg har det dårligt, er frustreret, ked eller sur på grund af bussen der igen er forsinket, min leder der taler nedsættende til mig eller min umulige teenager der hjemme”. 

Nej (Ville Et Kursus i Mirakler sige) du mærker ubehagelige følelser pga. dine tanker.

essens

Vælger du at bruge ydre situationer og personers opførsel som en katalysator til at ændre dine egne tanker fra vandret (ego) til lodret (Ånd) ? Eller vælger du at forblive blokeret ved at marienere dig selv i de tanker og følelser du i virekligeden ønsker at komme væk fra?

Det lyder jo meget simpelt, og det er en evig udfrodring for de fleste af os. Det er netop derfor det er så ekstremt vigtigt at have en daglig spirituel praksis – om det så er at studere en lektion om dagen i Et Kursus i Mirakler, om det er meditation, at trække et kort, at sidde i stilhed eller what ever. Som Flemming Christensen og jeg taler om i nedenstående program, så er det bedst, hvis du kan lave dit “forbind dig til din essens ritual” om morgenen, hvor bevidstheden er mest åben.

Del 1

Del 2

Jeg har en hel tag selv buffet af inspirerende undervisere til dig via enerGitte TV, og det er helt gratis at se alle programmerne online her. 

At verden ikke er som den er, men som du er – går jeg mere i dybden med på foredraget “Fra frygt til Kærlighed” (Baseret på Et Kursus i Mirakler) den 27/4 i Jylland. Se tilmelding her

Du er allerede NU velkommen til at hoppe med over i vores fantastiske gruppe Et Kursus i Mirakler på facebook her. 

Hvad er dine tanker, efter du har læst denne blog? Vil du fremover være endnu mere opmærksom på om dine tanker er i overensstemmelse med frygt eller kærlighed?