Dine indre tanker – ikke dine ydre omstændigheder – er afgørende for den verden du ser

Lektion 11 Et Kursus i Mirakler lyder: Mine meningsløse tanker viser mig en meningsløs verden.

Jeg tror, det er derfor vi har behov for at problemer/udfordringer/modgang skal give mening. Ofte kan jeg ikke se meningen eller læringen før senere. Når jeg får fat i læringen, så er lektionen i samklang med kærlighed, og jeg er igen hjemme i mig selv.

Billedresultat for a miracle is a shift

“Det ser ud som om verden er afgørende for, hvad du opfatter”. Det er hverken din sygdom, skilsmisse, besværlige familiemedlemmer eller dit kedelige job der er afgørende for, hvad du opfatter. Det afgørende er dine tanker om alt dette. Den gode nyhed er, at uanset omstændigheder, kan du altid korigere dine tanker fra frygt til kærlighed ved at skabe et mirakel. Gentag “Jeg er villig til at se dette på en ny måde” og lade kærligheden være svaret. Hvad ville kærlighed tænke sige og gøre lige nu i denne situation? Hvad giver lethed i denne situation?

Det skift fra at være den der oplever en verden til at være tilstede i en verden, der oplever dig, fortæller Jim carrey om her. Hvem er Jim Carrey? Aha, han eksisterer slet ikke. Det eneste virkelige er den kærlighed du er, der aldrig forsvinder. Din personlighed eksisterer kun som et ego der på et tidspunkt dør. Det er blot en illusion. En drøm du vågner fra på et tidspunkt.

Tekst bogen Kap 2 Side 22

“De må lære at se på verden som et redskab til helbredelse af adskillelsen”

Jeg elsker disse ord, fordi de viser mig, at selvom jeg tror, jeg har mange forskellige udfordringer/problemer, så har jeg kun et eneste – og det er min illusion om at jeg er adskilt fra kærlighed. Meningen med mit liv er ikke at kontrollere, så jeg kan undgå ydre problemer. Meningen er, at jeg bruger de ydre problemer som en katalysator for at lave mirakel arbejde. At vende hjem i mig selv. At minde mig selv om, at jeg ikke er en sepeart lille bølge, men har adgang til den power der er i hele havet.

beach, blue, motion

Der er mere, hvor det kommer fra 🙂

Facebook “Et Kursus i Mirakler”

Foredrag

Et dags kurser i 2018 om Selvværd og Selvtillid. 

Et dags kurser i 2018 om at skabe overskud