Uge 28 Hvad er din lyd af et bedre liv?

I Uge 28 vælger jeg at dele to videoer (TV) med dig, hvor du der efter kan gå ind og lytte i MANGE timer til podcasten bag. Det er jo oplagt at tage gode samtaler med i ørene, når du holder sommerferie og går lange ture, daser i haven eller bare går rundt og ER.

Jeg er vild med både titel og indhold i podcasten “Lyden af et bedre liv”, og derfor MÅTTE jeg bare møde kvinden bag – Maria Guldager.

Vi havde det mindst lige så sjovt, som du kan se på billedet.
Vi havde det mindst lige så sjovt, som du kan se på billedet.

Hendes energi er smittende, og hendes ærlighed befriende.

Vi havde så meget at tale om, at jeg bad hende om at blive til optagelser af del 1 og del 2.

Og så kommer Maria og besøger mig i sommerhuset i løbet af ferien, hvilket bliver super hyggeligt.

Hvad er din lyd af et bedre liv.

Min er rindende vand. Lyden vækker følelser af flow, liv, med strømmen, lethed og aaaahhh. Noget af det bedste jeg ved er at tage min hund med i hundeskoven bed vores sommerhus og lytte til de små vandløb i skoven. Så fredsfyldt og livsbekræftende. Jeg er i det hele taget en ekstrem auditiv person og lærer langt nemmere ved at lytte end ved at se. Måske netop derfor synes jeg den titel “Lyden af et bedre liv” er så inspirerende.

Billedresultat for Å skoven

Der er mere, hvor det kommer fra

Mine kurser om Selvtillid. Se teknologisk insitut her

Mine kurser om at skabe overskud. Se MBK Kurser her

Foredrag til din arbejdsplads

Peptalk Kanal 1 Hovedstaden

enerGitte Kanal 1 Hovedstaden

Psst….Interesserer du dig for spiritualitet, så er min nye facebook gruppe “Et Kursus i Mirakler” måske noget for dig. Er du mere til en masse grønne smoothies, så er det her du skal se forbi.