Claire Ross-Brown om at skabe karriere i Danmark

Claire Ross-Browns gode udseende har ikke altid været en fordel i skuespiller branchen, for ofte vil de hellere have en kvindelig skuespiller, der ligner “naboens datter”. Men istedet for at godtage et nej, ser Claire konstant efter den næste mulighed. En tilgang til livet der bedst kan beskrives med Pippi Langstrømpe citatet: “Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert sagtens finde ud af”.

Claire Ross Brown
Claire Ross-Brown deler sine oplevelser med at skabe en karriere i Danmark

Se ep. 65, hvor vi taler om:

  • At jeg er total fan af Klovn og Claires rolle i den serie. Pssst….Der er i øvrigt en fremragende Podcast om serien klovn, som du kan lytte til her.
  • At Claire begyndte som finansiel konsulent allerede som 19 årig, og med en “Det kan jeg selvfølgelig godt” attitude hurtigt blev ansat i virksomheden Goldman Sachs.
  • Hvordan hun mødte sin tidligere mand (Dansker) som 23 årig og faldt pladask for København. “Selvom jeg er stolt af at være Britisk, føler jeg mig meget mere hjemme i Danmark”.
  • Oplevelsen af at Danskerne først havde svært ved at tro, hvordan man både kunne være skuespiller, headhunter og fitness instruktør. Danskerne regner med, at du har en uddannelse indenfor alt, hvad du arbejder med, hvor Englændere mere er tilbøjelige til at kaste sig ud i nye fag og “learning with experience”.
  • At hun læste og studerede “Bluff your way to the Danes”. En lille humoristisk bog om, hvordan man i Danmark skal have en uddannelse for at skifte en elpære. 🙂
  • At jeg ansatte Claire som personlig Fitness træner i slutningen af 90erne og ikke anede, at hun også var skuespiller og finansiel rådgiver.
  • At Claire blev opdaget til Klovn fordi, fordi hun blev anbefalet til casting af Iben Hjejle, som Claire var personlig Fitness træner for.
  • At Claire først gik til audicion til en rolle i Langt fra Las Vegas, og ikke fik rollen. Men Casper og Frank synes, hun var sjov med hendes Britiske accent, og ikke var bange for at improvisere, og derfor fik hun rollen som sekretær i Klovn istedet. Netop det at hun kastede sig ud i en audicion til en dansk sitcom, selvom hun kun havde lært sig få sætninger udenad på Dansk, resulterede i at en ny dør åbnede sig.
  • At forskning viser, hvordan det er nemmere at få et godt job, en partner og venner når man ser godt ud. Men det har ikke altid været tilfældet for Claire i skuespiller faget.
  • At Claire spiser Chokolade hver dag, men holder sig i god form med masser af motion.

Claire Ross-Brown Facebook

For alle tidligere episoder af enerGitte TV samtaler med bl.a. Jesper Bergstrøm, Karen Marie Lillelund, Pernille Aalund, Martin Thorborg, Sofia Manning, Lone Powerpinsesse, Sherin Khankan, Bastian Overgaard, Lizl Rand, Mette Storm og mange flere ildsjæle klik her

For  Peptalk TV med korte motivationsvideoer om vinterbadning, plantekost, motion, motivation, selvtillid, overbevisninger, ego, spiritualitet og andre emner indenfor personlig udvikling klik her

For foredrag om arbejdsglæde, energi-styring og selvtillid klik her