Bliv migræne ekspert på 10 minutter

Migræne føles som en kniv igennem halvdelen af hovedet. Som at befinde sig i en osteklokke. Du vil bare gøre alt, for at komme af med den hurtigst muligt. Men hvordan håndterer du den bedst?

I går talte jeg med en veninde der sagde: “Jeg får de vildeste hovedpiner, men jeg ved ikke, om det er migræne”

Billede af kvinde med migræne

Viden er power, og derfor samler jeg her noget af det materiale, jeg har lavet, som du kan lytte til. På bare ti minutter skulle du gerne vide så meget, at du kan lave en handlingsplan for dig selv. Du er også velkommen til at ringe på 20 23 23 31 for at høre mere om personlig coaching over tlf. hvis du har brug for empati, tips til at håndtere de hårde dage og en køreplan. Du kan få det bedre med den rette behandling for DIG!

Klik her for Peptalk “Tips til at håndtere migræne”

Klik her for Peptalk “Fanget i smerte”

Klik her for enerGitte, hvor jeg har en samtale med førende migræne ekspert Anne Bulow-Olsen.

Klik her for alle mine Peptalks

Migræneklub på facebook her

Det handler om at fokusere på alt det du kan gøre, der er inde for din indflydelsessfære.

Det kan virke uoverskueligt og som en kæmpe jungle, når du står alene med smerterne.

Lad mig støtte dig!

Rigtig god bedring.