Hvad betyder Vision i Et Kursus i Mirakler?

Forskellen på Vision og syn. Forklaring på lektion 269 fra Et Kursus i Mirakler.

Ganske kort så handler denne lektion i min optik om, at vi alle er èn på det åndelige plan. At vi beder om hjælp til at tilgive alle for alt, fordi intet andet end kærlighed er virkeligt. Når vores syn bliver velsignet, så betyder det at vi erstatter syn (ego) med vision (kærlighed). Vi ser kærligheden i hinanden.

Årsagen til at der er 365 lektioner i Et Kursus i Mirakler er, at det ikke er nemt at forstå med vores intellekt. Jeg tror idéen er, at vi bare gennemfører øvelserne hver dag og efterhånden oplever i vores hverdag, hvordan de nye erkendelser hjælper os til at fjerne de blokeringer vi har for den kærlighed vi allerede ER. Pludselig finder vi os selv i en situation, hvor vi dømmer en kollega, er oppe at skændes med vores partner eller beklager os over sygdom. Og vupti, så dukker en lektion op i vores bevidsthed og minder os om sandheden. At alt andet end kærlighed er en illusion.

vision
I Et Kursus i Mirakler betyder vision at se kærligheden i alle.

Nysgerrig på mere?

27/4 2020 holder jeg foredraget “Fra frygt til kærlighed – Sådan skaber du mirakler” på Stensbæk Højskole i Jylland. Det koster 150 kr, og du kan se mere her

På Facebook poster jeg dagligt i gruppen “Et Kursus i Mirakler”. Du kan se mere her.

Ønsker du personlig coaching med udgangspunkt i EKIM? Fem gange tlf coaching koster 2000,- + moms. Af en times varighed hver gang. Tlf. 20 23 23 31.