3.Dec Dette har du til fælles med de største spirituelle lærermestrer

Spirituelle lærermestre der kan heale sygdomme, være fredfyldte og kærlige – har INTET, du ik også har.

Jeg havde en oplevelse, hvor jeg sad fast i mine ego tanker i går.

Hver morgen grounder jeg ved at gå rundt i min have på bare fødder, og så tager jeg et iskoldt bad i min udendørs balje.

Hensigten er at forbinde mig selv til min essens og være 100% tilstede og sige JA, JA, JA til kulden. Altså ikke at kæmpe imod det jeg oplever, og komme ud af “The monkey mind”.

I går lå jeg i det iskolde vand og mine tanker rasede afsted i forhold til et nyt kursus jeg skal til at undervise. Hvordan kunne jeg markedsføre det? Hvordan skulle salgsteksten lyde? Jeg kunne også skrive en bog om emnet. Bla bla bla.

Imens abehjernen raser, ser jeg pludeselig op på det klistermærke der er på badeværelsesvinduet, hvor der står ALARM og i selv samme sekund hører jeg sirenen fra en ambulance.

alarm til huset

“Okay Gitte, alarmen lyder nu….kom ud af dit ego og hjem i din essens. Fokuser på din vejrtrækning”.

Da jeg stod op af badet og satte mig på min badebænk for at lave min Wim Hof Vejrtrækningsrutine, var jeg stadig ikke nærværende i min krop.

Så snart jeg trådte ind i huset igen, fik jeg blindsports (migræne med aura) og 20 minutter efter, kom migræne monstret for fulde gardiner.

Interessant at min daglige grounding, koldt bad og vejrtrækningsøvelser normalt bringer mig i kontakt med min essens, og giver mig velvære, klarhed og energi. Og igår da det var egoet der tog over, endte jeg med mega migræne. Mon der er en sammenhæng?

Et tydeligt eksempel på at jeg besidder det samme som de største spirituelle lærermestrer gør, men jeg har ikke som Jesus afviklet mit ego endnu. Og egoet skaber smerte. No ego…No Pain.

I dag overlod jeg mine tanker til Universet og bad om hjælp til at være nærværende. Jeg havde det fantastisk efter mit koldtbadsritual.

Vil du have mere?

Foredrag i Jylland om Et Kursus i Mirakler 27 April Se her

Facebook gruppen Et Kursus i Mirakler

enerGitte TV på kanal 1 Hovedstaden Se alle programmer online her.