2.Dec Du skaber mirakler ved at korrigere dine tanker

Det er svært at få positive effekter af negative tanker.

Hvad er det første du tænker, når du vågner?

Hvilke tanker ville lette, lindre eller løfte din energi i dag?

Vil du have flere mirakler?

Jeg glæder mig så meget til at holde foredrag på den Holistiske højskole i Jylland den 27 April, hvor du kan komme med for kun 150 kr. I foredraget tager jeg udgangspunkt i Et Kursus i Mirakler. Se her.

Tænker du i samklang med Ånd eller Krop?
Tænker du i samklang med Ånd eller Krop?

Hver dag i vores Facebook gruppe Et Kursus i Mirakler finder du små citater, billeder og videoer fra Et Kursus i Mirakler. Du er mere end velkommen.

På enerGitte TV har jeg haft et par dybe samtaler om Et Kursus i Mirakler, som du kan se her:

Jeg er så taknemmelig for at have mit eget lokal tv program, så jeg har mulighed for at dele nogle transformerende og dybe samtaler med dig. Tænk at få lov til at møde så mange inspirerende ildsjæle. Du kan se alle samtalerne fra enerGitte TV her.

Er du inspireret til at være endnu mere bevidst om dine tanker i dag?

Hvis personlig udvikling og spiritualitet er noget du gerne vil arbejde videre med selv, så har jeg skabt et online kursus til dig. Du kan se mere her.

Se mere på https://koldtoft.dk/
Se mere på https://koldtoft.dk/